måndag 25 oktober 2021

En fair affär med TPJ

Bild: Jörgen Auer
Seriedags igen. Således tid att presentera ännu ett företag i min serie Transport på svenska vägar där jag hittills i korthet har presenterat nära 150 företag, svenska som utländska. Den här gången är turen kommen till TPJ Transport från Tidaholm, ett företag som registrerades 2018 och som omsatte nära 9,5 miljoner kronor 2020 och hade 10 anställda (enligt allabolag.se och bolagsfakta.se).
TPJ kör enbart fjärrtransporter med sina fem fordon och gör det från Skåne i söder till Dalarna i norr. Även transporter mellan Sverige och Norge står på reselistan.
Hemsidan hittar man på åkeribranschens gemensamma mötesplats Fair Transport som utvecklats av Sveriges Åkeriföretag för att underlätta och stärka en hållbar utveckling av transportnäringen, dvs att transporterna är såväl ansvarsfulla som klimatsmarta och trafiksäkra. Se: fairtransport.se/company/tpj-transport-ab
Transport på svenska vägar startades för att stilla min nyfikenhet på var alla transportföretag hör hemma. Jag har ingen annan avsikt än att helt enkelt få veta vilken ort och vilket land de kommer från samt gärna hur stora företagen är.
Bilden är tagen i Mantorp.

Inga kommentarer: