torsdag 28 december 2017

LHC och Rappestad för barnbarnen

Bild: Rebecka Auer

Det blev en riktigt bra julklappsdag för barnbarnen, tror jag. Ja, för mig också. Det började med att Vera och jag var på Rappestad ridskola och red lektion för Susanna Esping. Veras allra första ridlektion gick alldeles strålande och hon var så nöjd efteråt. För hon har verkligen längtat efter att få rida. På bilden är det Vera som får möte inne i Rappestads fina ridhus med självaste morfar. Kul. 
Bild: Jörgen Auer
Dessutom älskar barnen djur och passade förstås på att kela lite med lagårdskatterna. William red inte, men tyckte det var lika ändå. Mest för att han fick tillfälle att bekanta sig med Sannas hund Juno.
Bild: Jörgen Auer
Juno och William verkade trivas tillsammans.
 Bild: Jörgen Auer
På kvällen var det dags för Williams julklapp. Han var med morfar och såg sin allra första SHL-match när Linköpings HC tog emot Djurgården. Hoppas att vi får se mål, var vår önskan. Det fick vi. LHC vann med 6-5. Och William var jättenöjd. Jag med. Ingen av oss brydde sig särskilt mycket om vilket av lagen som vann. Men eftersom vi var i Saab arena i Linköping så var det klart kul att hemmalaget vann.
Fast mest imponerade Djurgårdens power play. Jisses!

Inga kommentarer: