tisdag 19 december 2017

Tisdag i dimmma dold

Bild: Jörgen Auer
Tisdagen hände inte så mycket. Inte vad jag kunde se i alla fall. Och någon flygande julgran som det utlovats kom aldrig upp i luften. Det var för dimmigt så flygplanen (SK60) stod kvar på marken. Detta för andra dagen i följd och hela flygningen lär vara inställd för gott. Vi får klara oss utan i år.

Bild: Jörgen Auer
Därför gör jag som Corren. Lägger ut en inte dagsfärsk bild på några fåglar i stället. Läsaren Per Lindroths fina bild från Landeryds golfbana är visserligen mycket bättre och innehöll 23 flygande sångsvanar som flög i elegant granformation. Den bilden tog Per i går. Min bild här ovan är från i söndags och innehåller bara nio fåglar av okänd art. En expert ser antagligen omedelbart vilken art, och får gärna berätta det för mig.

Bild: Jörgen Auer
I övrigt i dag, då? Jo, jag har varit och träffat en hundraåring, boende inte så långt från den här skylten. Kommer i Corren till nyåret.

Bild: Jörgen Auer
Mer? Hm. Jo, jag var och tränade i morse kvart över sju på Mantorp gym där jag köpte årskort för en vecka sedan. Det här var tredje besöket. Tredje morgonen. I dag blev det tre kilometer löpning, nja, 2,5 plus 500 meter inledande gång. På det lite rodd och några drag i konstiga maskiner. Rast, vila. Som synes var jag inte ensam. En galning höll på att fota. Efter det är allt i dimma dolt.

Inga kommentarer: