måndag 22 februari 2021

Sol över Marshall

Bild: Jörgen Auer
Solen lyser över en parkering någonstans i Sverige, närmare bestämt i Mantorp där den här lastbilen väntar på sin chaufför som är inne och handlar på City Gross. Den blir därför nästa gäst i min serie Trailers på svenska vägar. Marshall står det  på den här och det visar sig att den kommer från Ryssland och Moskva.
Technologies in action står det under Marshall och om jag har  fattat rätt så riktar Marshall in sig på verktyg och maskin- och bilkomponenter. Fjädrar är tydligen en specialitet som går bra, säger hemsidan marshall-parts.ru

Enligt en googleöversättning av ryska språket på hemsidan är marshalls fjädrar "idealiska för användning på ryska vägar", där de säkert sätts på svåra prov. Företaget använder sig av högkvalitativt stål, får man också veta. Men hur många som jobbar där nämns tyvärr inte, inte heller hur omsättningen ser ut eller hur mycket man kör till och från Sverige. Inte får man heller reda på om det ryska Marshall har något gemensamt med någon annat eller andra av de många företag runt om i världen som heter Marshall. 

Inga kommentarer: