tisdag 10 januari 2023

En dag med tidsfördriv

Bild: Jörgen Auer
Så trevligt! Äntligen fick vi se lite sol igen och under dagen lite blå himmel också. De här bilderna är tagna utanför Mantorp vid solnedgången, det vill säga strax före 15:30. Varför måste jag fota solnedgången? För att jag gillar att se den, likaväl som soluppgången.

Bild: Jörgen Auer
Annars i dag? Nada. Ett par promenader, läsa och lösa, äta, handla, lägga pussel. Ja, jag håller på än och ska jag bli färdig så gissar jag på en månads arbete vid bordet. Frågan är om jag ids hålla på så länge. Det är inte världens roligaste sysselsättning, utan mer ett tidsfördriv.

Bild: Jörgen Auer
Faktiskt har jag inte slagit på tv-n i dag. Än, vill säga. Ingen vet vad som händer när jag är klar med det här inlägget som inte handlar om någonting. Jag kanske kan leta efter något/någon att forska lite kring. Vad? Låt se nu, låt mig tänka fritt: undrar om samatchaya finns?
Och vad är pärta? 
Det reder jag ut i morgon.

Bild: Jörgen Auer
Till sist: den här bilden är för dig som bor så till att du inte för ditt liv kan tro att det verkligen varit blå himmel någonstans i dag. Jo, hos mig var det. Den här bilden tog jag vid niotiden i förmiddags. Jag ser gärna samma utsikt även under onsdagen.

Inga kommentarer: