fredag 13 januari 2023

Morgonsol, regn och Hanks

Bild: Jörgen Auer
Gyllene morgon! Javisst. Så fint hade jag det i morse när jag tittade ut efter frukost. Härligt, sa jag och gnuggade händerna. Jo, jag gjorde det.

Bild: Jörgen Auer
Lite senare tittade jag genom fönstret åt andra hållet från lägenheten. Bort mot Normlösa. Skönt, med utsikt och lite sol, sa jag då. Och ja, jag pratar med mig själv ganska ofta.

Bild: Jörgen Auer
En sådan ljus och fin dag måste man vara nöjd, sa jag och kastade samtidigt ögonen på trasmattan i köket. Den gör sig säkert bra på bild. Mycket riktigt.

Bild: Jörgen Auer
Ytterligare något senare öppnade jag ytterdörren och tittade ut igen. Hästarna gick i sina hagar och samtalade på sitt vis. Undrar vad ni talar om, sa jag.

Bild: Jörgen Auer
Efter lunch åkte jag till Motala för att gå på en hudkontroll på lasarettet. Den gick bra, fick jag veta. Skönt. Det ösregnade. Fick springa både till och från parkeringen. På hemvägen stannade jag till ett par sekunder för att fånga Vårfrukyrkan i Skänninge på bild. Molnen spred sitt för stunden gula ljus över kyrkan och det var så fint. Himla fint, tyckte jag och sa.

Bild: SVT
Såg På spåret på kvällen. Där var det resor till Jakarta, Trelleborg och Oxford. Inga orter jag kan någonting om, precis. Ändå knep jag över 30 poäng. Bäst i programmet var Moneybrother, tyckte jag.

Bild: SVT
Jag tittade även på Carina Bergfeldt och gillade blandningen av gäster, Felix och Vera Herngren, Mikael Ymer, samt Tom Hanks och Mariana Trevino från filmen A man called Otto. Stjärnan Hanks visade sig vara precis så ödmjuk och trevlig som jag gissat att han är. I alla fall lämnade han det intrycket i soffan hos Carina.


 

Inga kommentarer: